Oefentherapie Cesar

Oefentherapie is een houding en bewegingstherapie waarbij we kijken hoe u met uw lichaam omgaat. Met het geven van inzicht in uw houding en bewegingspatroon, corrigeren waar nodig, maar ook het doen van oefeningen gaan we samen aan de slag om uw klachten te verminderen.

Lees meer >>

Psychosomatiek

Psychosomatische oefentherapie is voor mensen die lichamelijke klachten hebben die niet (alleen maar) een lichamelijke oorzaak hebben, maar waarbij ook psychische of sociale factoren meespelen. Je leert de signalen van je lichaam te herkennen en krijgt hulp om op een gezonde manier met spanning en stress om te gaan.

Lees meer >>

Behandeling chronische pijn

Soms ontstaan pijnklachten zonder dat er een fysieke oorzaak voor te vinden is. Er is een verandering in het pijnsysteem waardoor de pijnklachten niet meer weggaan. Tijdens de behandeling richten we op de factoren die een rol hierin spelen en kijken we of we deze kunnen veranderen zodat uw kwaliteit van leven verbeterd.

Lees meer >>

Slaap oefentherapie

Heeft u moeite met inslapen of doorslapen? Wordt u te vroeg wakker? Of combinaties hiervan? Kunt u moeilijk naar bed gaan of heeft u behoefte aan lang uitslapen? Voelt u zich continue vermoeid, heeft u te maken met concentratieproblemen, vergeetachtigheid? Dan kan u baat hebben bij slaapoefentherapie.

Lees meer >>